Bine ati venit pe www.buy-mobile.ro . Menținem acest site web ca serviciu pentru membrii noștri. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord să respectați și să fiți obligați să respectați următorii termeni de utilizare. Revedeți cu atenție următorii termeni. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, nu trebuie să utilizați acest site.

1 Acceptarea acordului.

Sunteți de acord cu termenii și condițiile descrise în prezentul Acord de Termeni și Condiții  cu privire la site-ul nostru www.buy-mobil.ro .  Prezentul Acord constituie întregul și singurul acord dintre noi și dvs. și înlocuiește toate acordurile, reprezentările, garanțiile și înțelegerile anterioare sau contemporane cu privire la www.buy-mobile.ro  , conținutul, produsele sau serviciile furnizate de sau prin intermediul www.buy-mobile.ro  , precum și obiectul acest acord. Prezentul Acord poate fi modificat oricând de către noi din când în când, fără o notificare specială. Ultimul Contract va fi postat pe Site și ar trebui să revizuiți acest Acord înainte de a utiliza www.buy-mobile.ro .

 Conținutul, organizarea, grafica, designul, compilația, traducerea magnetică, conversia digitală și alte aspecte legate de Site sunt protejate prin drepturi de autor, mărci comerciale și alte drepturi de proprietate (incluzând dar fără a se limita la proprietatea intelectuală). Copierea, redistribuirea, utilizarea sau publicarea de către dvs. a oricăror astfel de probleme sau a oricărei părți a site-ului, cu excepția celor permise de secțiunea 4, este strict interzisă. Nu obțineți drepturi de proprietate asupra niciunui conținut, document sau alte materiale vizualizate prin intermediul www.buy-mobile.ro . Publicarea informațiilor sau a materialelor pe Site nu constituie o renunțare la niciun drept în astfel de informații și materiale.

Vizionarea, imprimarea sau descărcarea oricărui conținut, grafică, formă sau document de pe www.buy-mobile.ro vă acordă numai o licență limitată, neexclusivă, utilizată exclusiv de dvs. pentru uz personal și nu pentru republicare, distribuire, cesiune, sublicență, vânzare , Pregătirea lucrărilor derivate sau altă utilizare. Nici o parte a conținutului, formularului sau documentului nu poate fi reprodusă sub nici o formă sau încorporată în orice sistem de recuperare a informațiilor, electronic sau mecanic, altul decât pentru uz personal (dar nu pentru revânzare sau redistribuire).

Ne rezervăm dreptul, la propria noastră discreție, de a edita sau șterge orice documente, informații sau orice alt conținut care apare pe www.buy-mobile.ro .

Sunteți de acord să vă despăgubiți, să vă apărați și să ne despăgubiți pe noi și pe partenerii noștri, avocații, personalul, agenții de publicitate, furnizorii de produse și servicii și filialele (colectiv "Părți afiliate") de orice răspundere, pierdere, revendicare și cheltuială, Comisioane, legate de încălcarea prezentului Acord sau de utilizarea www.buy-mobile.ro .

www.buy-mobile.ro   poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului www.buy-mobile.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a www.buy-mobile.rosi a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.
Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic.
Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.

2. Garantia

Toate produsele puse în vânzare de catre www.buy-mobile.ro  sunt noi, originale, sigilate si beneficiaza de garantia oferita de producator.

Toate produsele comercializate de catre magazinul nostru online beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei romanesti in vigoare (OUG 21/1992, Legea 449/2003 si OUG 174/2008)

Se va solutiona orice problema de service in garantie in termen de maxim 15 zile lucratoare de la receptia produsului. In cazul in care datorita unor probleme de aprovizionare/tehnice nu se pot inlocui produsele defecte in perioada precizata mai sus i se va propune cumparatorului o alta solutie tehnica pentru rezolvarea litigiului;

Nu fac obiectul garantiei produsele care au etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

Acoperirea cheltuielilor aferente transportului produsului spre solutionarea garantiei revine in responsabilitatea clientului.

UNITATEA DE SERVICE si VANZATORUL nu pot fi facuti raspunzatori pentru eventualele pagube colaterale generate de nefunctionarea produselor (de ex.: pierderea unor fisiere, date, neindeplinirea la timp a unor sarcini etc.)

3. Retur

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original NEDETERIORAT, cu toate accesoriile si documentele care le-au insotit, fara sa prezinte modificari fizice, lovituri, zgarieturi, etc). Daca produsul este returnat deteriorat si nu mai poate fi vandut, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial sau il trimitem clientului cu conditia ca acesta sa suporte taxele de curierat.

Atunci cand produsele nu satisfac asteptarile clientului din diverse motive,  si acestea sunt returnate, conditia este ca sa fie returnate prin aceeasi firma de curierat „fara ramburs” si cu notiunea de a verifica coletul la ridicare.

In momentul sosirii unui produs la service se va face o scurta verificare vizuala a produsului. Daca se constata urme de loviri sau manipulari defectuoase ale coletului, sau daca starea acestuia nu este impecabila din punct de vedere al integritatii, se va face un proces verbal care sa semnaleze aceste probleme. Pentru produsele din categoria accesorii ( incarcator, cablu de date etc) garantia este de 60 de zile din momentul facturarii.

4. Stocuri

Stocurile produselor se actualizeaza zilnic pe site, dar pot aparea discrepante intre stocul real si cel afisate. www.buy-mobile.ro  nu poate garanta disponibilitatea tuturor produselor afisate. Ne rezervam dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta, nu este in stoc, nu se mai fabrica sau pentru oricare alt motiv.

Eventualele probleme legate de compatibilitatea dintre produsele achizitionate de pe acest site si cele pe care le detineti sau urmeaza sa le achizitionati din alte surse, precum si erorile clientilor in alegerea sau identificarea a produselor sau codurilor pe site nu fac obiectul responsabilitatii www.buy-mobile.ro .

5. Livrare

Imediat dupa ce veti face o comanda pe site-ul www.buy-mobile.ro , in cel mai scurt timp posibil, veti fi contactat de catre un consultant vanzari pentru a stabili împreuna toate detaliile comenzii tale. Produsele livrate sunt ambalate corespunzator, in cutiile originale. In cazul în care constati ca ambalajul prezinta urme de interventie sau este deteriorat, va rugam sa verificati coletul în fata curieratului.

Coletul contine factura fiscala, certificatele de garantie si produsele comandate pe care le veti primi în cutia lor originala asa cum vin ele de la producator.

Produsele sunt livrate a doua zi lucratoare confirmarii comenzii.

Taxa de livrare pentru localitatile aflate în raza de actiune a curierului este de 25 Ron (TVA inclus)

Serviciul de livrare catre localitati situate in afara retelei Urgent Cargus (Km Suplimentari)  0.8 lei / Km

Termenul de livrare se calculeaza incepand cu momentul confirmarii telefonice a comenzii Dumneavoastra

 

6. Plata

Plata Ramburs

Pentru aceasta modalitate de plata poti opta atunci cand doresti sa achiti produsele in momentul in care coletul ajunge la tine. In cazul in care alegi plata la livrare, curierul elibereaza o dovada a incasarii rambursului, act care tine loc de chitanta fiscala.